Reviews


4 stars after 12 reviews
Mr Sushi Mss Vietnam Theresiastraat 48 070-8872530
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Sushi was lekker! Had ook de beef stoof besteld. Smaak was iets te zout verder lekker maar dit gerecht voor €10.00 is niet acceptabel voor hetgeen wat je krijgt. Op site zie ik niet dat het om een soep gaat, stoofpotje is wat anders. Mvg Carmen 11/11/2019
Mr Sushi Mss Vietnam Theresiastraat 48 070-8872530
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorger heeft het eten op zijn kant bezorgd waardoor de Ban Xeo, helemaal in stukken lag. Verder is gewenst dat er meer salade bij het gerecht zat. 1 sprietje koriander en sla blaadje is wat weinig. Voor de rest smaakte het prima. 11/11/2019
Mr Sushi Mss Vietnam Theresiastraat 48 070-8872530
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ruim 45 minuten te laat, onhandig als de collega's weer andere afspraken hebben. De helft van de sushi viel uit elkaar. De rest op zich wel ok maar door hiervoor benoemde viel het ontzettend tegen en weet ik niet of ik nog wel weer eens bij jullie zal bestellen. 11/8/2019
Mr Sushi Mss Vietnam Theresiastraat 48 070-8872530
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestel echt vaak bij jullie , nooit wat te klagen! Vergeet alleen volgende keer niet dat klant nog moet betalen! En ik miste deze keer de soja saus maar verder heerlijk zoals altijd.! 10/8/2019
Mr Sushi Mss Vietnam Theresiastraat 48 070-8872530
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Nalevering was snel, jammer dat dit moest gebeuren. En ook jammer dat ik werd tegen gesproken. 10/4/2019
Mr Sushi Mss Vietnam Theresiastraat 48 070-8872530
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/29/2019
Mr Sushi Mss Vietnam Theresiastraat 48 070-8872530
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/24/2019
Mr Sushi Mss Vietnam Theresiastraat 48 070-8872530
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
op de site besteld om 17 uur ophalen. Was niet doorgekomen. Folder en site komen niet geheel overeen. Graag vermelden dat de crispy rolls gefrituurd zijn! Er zijn nl ook crispy rolls die NIET gefrituurd zijn. Wij vonden de crispy rolls niet goed, te zwaar. De sushi en de temakis waren wel heel goed. 9/23/2019
Mr Sushi Mss Vietnam Theresiastraat 48 070-8872530
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/22/2019
Mr Sushi Mss Vietnam Theresiastraat 48 070-8872530
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/20/2019
Mr Sushi Mss Vietnam Theresiastraat 48 070-8872530
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Deel van bestelling was vergeten. Werd later nagestuurd. 9/7/2019
Het spijt ons dat uw bestelling zo is verlopen, uw reactie was terecht. Wij zullen alles aan doen om ervoor te zorgen dat een dergelijk voorval zich in de toekomst niet meer herhalen.
Mr Sushi Mss Vietnam Theresiastraat 48 070-8872530
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zit al 2 uur te wachten. Een bedrijf van niets . Zal hier geen beste review van schrijven. 8/7/2019
Mr Sushi Mss Vietnam 4 stars after 12 reviews
Mr Sushi Mss Vietnam